Skip to content
Reserveren op 09 361 12 48 of 0475 29 63 08 Hoogstraat 66 - 9620 Zottegem Woe-Zat open vanaf 18u - Zondag, maandag en dinsdag gesloten

Albóndigas
– Gehaktballetjes in een rijk tomatensausje

Carrilleras
– Traag gegaarde varkenswangetjes op Spaanse wijze.

Secreto Ibérico
– Kort gebakken, gelakte reepjes van het Ibericovarken.

Tataki de Vaca Rubia Gallega
– Dun versneden stukje Rubia Gallega met raketsla, pijnboompitten en manchegokaas met truffel.

Entre Cot Rubia Gallega
– Lende van topvlees uit het Noorden van Spanje. Capricho de Oro is vlees van koeien van meer dan 10 jaar oud en met een rijping van minstens 45 dagen. Hierdoor is het vlees mooi geaderd en heeft het een uitmuntende smaak. Dit is dan ook de reden waarom het vlees bleu tot hoogstens saignant gebakken wordt. Wanneer men het te lang bakt verliest het vlees zijn sappigheid en zijn malse structuur, wat zonde is.
Wordt geserveerd met gebakken patatjes en champignons.

Back To Top

Beste klanten


Soms loopt het leven anders dan gepland ...
Met pijn in het hart moeten we jullie laten weten dat ons restaurant opnieuw sluit. Door gezondheidsproblemen van Peter kunnen we vanaf volgende week niet de zorg en kwaliteit bieden die jullie verdienen. We zijn enorm dankbaar voor de warmte en steun die we de voorbije week van jullie mochten ontvangen.

Dit geeft ons kracht om uit te kijken naar de toekomst, wanneer we hopelijk weer samen kunnen genieten aan tafel. We houden jullie verder op de hoogte.

Close the CTA

Carla & Peter