Carpaccio de cecina
– Cecina is gedroogde en gerookte ham van rundsvlees uit de streek van León.
Wordt geserveerd met rucola, tomaatjes, geraspte kaas, olijfolie …
Pastrami con salsa de atún
– Pastrami is gepekeld, gekruid en licht gerookt rundsvlees.
Wordt geserveerd met saus van tonijn en kappertjes (Vitello Tonnato).
Tostada Ibérica con Jamón Serrano
– Iberische toast met Serranoham, pesto, tomatensalsa, rucola …
Tostada Ibérica con Jamón Bellota
– Iberische toast met Bellotaham, pesto, tomatensalsa, rucola …
Pan de cristal con Jamón Bellota
– Krokant gebakken cristalbrood met bellotaham en huisgemaakte tapenade van zwarte olijven, rucola …
Tartar de Atún
– Verse tartaar van tonijn (AAA) met garnituur en toastjes.
Tostada con sardinas ahumadas y mermelada de tomates
– Toast met gerookte sardientjes en marmelade van tomaat