Jamón Serrano
– Afkomstig van het gewone Europese, witte varkensras.
Jamón Pata Negra Cebo
– Afkomstig van het typische Iberico zwartpootvarken met beperkte uitloop.
Jamón Pata Negra Bellota
– Tevens van het Iberico zwartpootvarken maar met volledig vrije uitloop en wordt daarenboven één seizoen met eikels gevoed (ca. 10 tot 12 kg per dag).
Minstens 3 jaar droogtijd.
Queso Manchego
– Typische schapenkaas uit La Mancha.
Queso Manchego al Romero
– Manchegokaas met rozemarijn.
Queso Manchego trufado
– Manchegokaas met zwarte truffel.
Pata Negra Bellota con Manchego
– Mengeling Bellota-Manchego.
Pata Negra Bellota con Manchego al Romero
– Mengeling Bellota-Manchego met rozemarijn.
Pata Negra Bellota con Manchego trufado
– Mengeling Bellota-Manchego met truffel.
Aceitunas verdes y negras
– Mengeling van gemarineerde groene en zwarte olijven.
Anchoa de Cantabria “Serie Oro” 48 gr
– Ingelegde ansjovis uit Cantabrië (TOP kwaliteit).
Tabla del Jefe
– Charcuterieplank met Manchegokaas, Ceboham, Serranoham,
Chorizo, Cabecero en Salchichón.